Bug #995

avatar

Exception: Could not load type Smuxi.Engine.TwitterProtocolManager, smuxi-engine-twitter, Version=0.11.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null while decoding custom attribute

Added by Noel Kuntze 1720 days ago. Updated 1711 days ago.

Status:New Start:09/29/2014
Priority:Normal Due date:
Assigned to:- % Done:

0%

Category:-
Target version:-
Complexity:

Found in Version:

Votes: 0

Description

Exception Type:
System.TypeLoadException

Exception Message:
Could not load type Smuxi.Engine.TwitterProtocolManager, smuxi-engine-twitter, Version=0.11.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null while decoding custom attribute

Exception StackTrace:
  at (wrapper managed-to-native) System.MonoCustomAttrs:GetCustomAttributesInternal (System.Reflection.ICustomAttributeProvider,System.Type,bool)
  at System.MonoCustomAttrs.GetCustomAttributesBase (ICustomAttributeProvider obj, System.Type attributeType, Boolean inheritedOnly) [0x00019] in /build/mono/src/mono-3.8.0/mcs/class/corlib/System/MonoCustomAttrs.cs:103 
  at System.MonoCustomAttrs.GetCustomAttributes (ICustomAttributeProvider obj, System.Type attributeType, Boolean inherit) [0x00040] in /build/mono/src/mono-3.8.0/mcs/class/corlib/System/MonoCustomAttrs.cs:152 
  at System.MonoType.GetCustomAttributes (System.Type attributeType, Boolean inherit) [0x00017] in /build/mono/src/mono-3.8.0/mcs/class/corlib/System/MonoType.cs:589 
  at Smuxi.Frontend.ChatViewManagerBase.Load (System.Reflection.Assembly assembly) [0x00097] in /build/smuxi/src/smuxi-0.11/src/Frontend/ChatViewManagerBase.cs:160 
  at Smuxi.Frontend.ChatViewManagerBase.Load (System.String filename) [0x0000f] in /build/smuxi/src/smuxi-0.11/src/Frontend/ChatViewManagerBase.cs:133 
  at Smuxi.Frontend.ChatViewManagerBase.LoadAll (System.String path, System.String pattern) [0x00028] in /build/smuxi/src/smuxi-0.11/src/Frontend/ChatViewManagerBase.cs:125 
  at Smuxi.Frontend.Gnome.MainWindow..ctor () [0x002bf] in /build/smuxi/src/smuxi-0.11/src/Frontend-GNOME/MainWindow.cs:196 
  at Smuxi.Frontend.Gnome.Frontend.Init (System.String[] args) [0x000c7] in /build/smuxi/src/smuxi-0.11/src/Frontend-GNOME/Frontend.cs:215 
  at Smuxi.Frontend.Gnome.MainClass.Main (System.String[] args) [0x000b2] in /build/smuxi/src/smuxi-0.11/src/Frontend-GNOME/Main.cs:75 

This just appeared today. I never used Smuxi for twitter. I last updated Smuxi on 2014-07-27. From that point in time until today, it worked just fine.

History

Updated by Mirco Bauer 1716 days ago

avatar

This sounds like a partial install or upgrade. How was Smuxi installed?

Updated by Noel Kuntze 1715 days ago

avatar

I installed it using the package manager of my distro "pacman". The package was from the official repository.

Updated by Mirco Bauer 1711 days ago

avatar

Can you try to delete /usr/lib/smuxi completely and rebuild? I believe there is something old in it...

Also available in: Atom PDF